2024-2025 HARÇ ÜCRETLERİ HK. Tüm Duyurular
TEM

Uluslararası Öğrencilerin ödemesi gereken/gerekecek güncel öğrenim ücretlerine dair detaylar için lütfen TIKLAYINIZ

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Tüm Fakültelere yeni  kayıt yaptıracak yabancı uyruklu öğrencilerimiz 2.000 USD ödeme yapacaklardır.( 1.000 USD GÜZ Yarıyılı / 1.000 USD BAHAR Yarıyılı)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Öğrenim Ücreti Tutarı Yıllık: 2.000 USD ( 65.460,00.-TL )
  1.000 USD GÜZ Yarıyılı  (32.730,00.-TL)
  1.000 USD BAHAR Yarıyılı (32.730,00.-TL)

*Her yıl, Temmuz ayının ilk Pazartesi günü Merkez Bankası efektif satış kuruna göre USD - TL 'ye çevrilerek, Uluslararası öğrencilerin öğrenim ücretleri belirlenir.

•  Öğrenim ücreti ödemesi yapması gereken öğrencilerimiz ödemelerini Üniversitemiz öğrenci bilgi sistemine (OBS) entegre, sadece Türkiye İş Bankasına* ait İnternet Bankacılığı, İşCep uygulaması ve ATM’lerinden herhangi birini kullanarak yapabilirler. ( Öğrenci numaranızı lütfen kontrol ederek giriş yapınız.)
Belirtilen ödeme kanalları dışında farklı şekillerde yapılacak ödemeler Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) yansımayacağından ders seçimi yapılamayacaktır.
*Ödemeler –> Eğitim Ödemeleri –> Üniversite Ödemeleri  –> Yıldız Teknik Üniversitesi –> Harç Ödemeleri /   Öğrenci Numaraları ile yapılmalıdır.